Η Disney έχει πλέον περισσότερους συνδρομητές στις υπηρεσίες της από το Netflix

Αν λάβουμε υπόψιν τα Disney Plus, Disney Plus Hotstar, Hulu και ESPN+
11 Αυγούστου 2022 20:06
Η Disney έχει πλέον περισσότερους συνδρομητές στις υπηρεσίες της από το Netflix

Η Disney κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των οικονομικών αποτελεσμάτων της ανακοίνωσε και επίσημα τους συνδρομητές του Disney Plus. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι μέχρι τις 2 Ιουλίου 2022 έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 151 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, πράγμα που σημαίνει ότι η υπηρεσία μεγάλωσε κατά 31% σε σχέση με πέρυσι.

Όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, το Disney Plus έχει 44,5 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι συνδρομητές αγγίζουν τα 93 εκατομμύρια. Τον Μάιο, η Disney είχε ανακοινώσει ότι έκλεισε το τρίμηνο με 137,7 εκατομμύρια συνδρομητές στο Disney+ και αυτό μεταφράζεται ότι από τότε απέκτησε 14,4 εκ. επιπλέον.

Όπως μεταφέρει το Variety, οι συνολικοί συνδρομητές της Disney, για τα Disney Plus, Disney Plus Hotstar, Hulu και ESPN+ ανέρχονται στους 221,1 εκατομμύρια και αν πάρουμε αυτό το νούμερο συνολικά, είναι περισσότεροι από τους συνδρομητές του Netflix, το οποίο σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή, έχει 220,7 εκ. συνδρομητές.

Ωστόσο, όπως λέει το Variety, η αξία είναι διαφορετική με αποτέλεσμα η Disney να βγάζει λιγότερα έσοδα σε σχέση με το Netflix. Για παράδειγμα, το Disney+ Hotstar, το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ινδία και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας -και αντιπροσωπεύει το 38% της συνολικής βάσης των πελατών του Disney+- κοστίζει μόλις $1,20 το μήνα, ενώ το Netflix $8,83 (για περιοχές της Ασίας και του Ειρηνικού).

Το Disney+ ετοιμάζει και αυτό φτηνότερο πακέτο με διαφημίσεις 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.