Ο δημιουργός του Breaking Bad ετοιμάζει νέα σειρά!

Αλλά δε θα έχει καμία σχέση με αυτές που αγαπήσατε
11 Αυγούστου 2022 16:56
Ο δημιουργός του Breaking Bad ετοιμάζει νέα σειρά!

Με το Better Call Saul να είναι η πιο πρόσφατη δουλειά του και που ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα, ο δημιουργός Vince Gilligan, ο οποίος μεταξύ άλλων μας χάρισε και το Breaking Bad, φαίνεται πως έχει και άλλα σχέδια. Συγκεκριμένα, το Deadline αποκαλύπτει ότι ο Gilligan αναπτύσσει μία εντελώς πρωτότυπη ιδέα, η οποία θα μοιάζει κάπως με το θρυλικό “The Twilight Zone”.

Ο Gilligan φαίνεται πως θα αρχίσει να παρουσιάζει το concept της δουλειάς του τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι αυτή τη στιγμή, εννέα πλατφόρμες πρόκειται να ρίξουν μία ματιά. Ωστόσο, όποια κι αν είναι η νέα σειρά του, θα προέρχεται από την Sony Pictures TV, η οποία πλήρωσε αδρά τον Gilligan, με 10 εκατομμύρια δολάρια, έτσι ώστε να παραμείνει σε αυτήν, μετά την επιτυχία των Breaking Bad και Better Call Saul.

Όσον αφορά το σόου, σύμφωνα πάντα με το Deadline, δε θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με τα Breaking Bad και Better Call Saul. Αντίθετα, θα φέρνει κάπως με τη δουλειά που είχε κάνει στο X-Files, που εστίαζε περισσότερο σε ανθρώπινες καταστάσεις, κάτι που λέγεται ότι κάνει και στη νέα του σειρά, εξερευνώντας παρόμοια θέματα.

Η νέα σειρά του περιγράφεται ως ένα μεικτό, γειωμένο δράμα και συγκρίνεται επίσης με το The Twilight Zone. Λέγεται ότι εκτυλίσσεται στον κόσμο μας, ενώ παράλληλα τον έχει αλλάξει κάπως, εστιάζοντας στους ανθρώπους και εξερευνώντας διάφορες καταστάσεις με έναν απροσδόκητο και εκπληκτικό τρόπο.

Προς το παρόν τίποτα δεν έχει γίνει επίσημο, οπότε μέχρι κάποια επιβεβαίωση παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.