Απατεώνες πουλούσαν ψεύτικο σενάριο του Stranger Things για εκατοντάδες δολάρια – Όλη η ιστορία

Το διέψευσαν οι συγγραφείς της σειράς
10 Αυγούστου 2022 20:21
Απατεώνες πουλούσαν ψεύτικο σενάριο του Stranger Things για εκατοντάδες δολάρια – Όλη η ιστορία

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter προειδοποίησαν τους fans σχετικά με κάποιους απατεώνες που πουλάνε υποτιθέμενες σελίδες από το σενάριο της 4ης σεζόν.

Συγκεκριμένα, υποτίθεται πως τις τελευταίες μέρες έχει γίνει leak το επίσημο σενάριο του Stranger Things 4, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται viral και πολλούς fans να προσπαθούν να το βρουν. Ωστόσο, αυτό έγινε από κάποιους απατεώνες, οι οποίοι θέλουν να βγάλουν λεφτά, ζητώντας μάλιστα εκατοντάδες δολάρια.

Όπως υπογράμμισαν οι δημιουργοί, αυτές οι σελίδες είναι ψεύτικες και δημιουργημένες για να εξαπατήσουν τον κόσμο. Μάλιστα, αυτές οι fake σελίδες λέγεται πως είχαν στοιχεία για το μέλλον της σειράς.

Οι σελίδες αυτές περιγράφουν πώς ο Will (Noah Schnapp) παλεύει με τη σεξουαλική του ταυτότητα σε σημείο να μισεί τον εαυτό του. Υποδεικνύουν  επίσης ότι η Nancy (Natalia Dyer) είναι πεπεισμένη να αφήσει τον Jonathan (Charlie Heaton) και να επιστρέψει στην αγκαλιά του Steve (Joe Keery).

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Πιστεύαμε ότι η 4η σεζόν θα ήταν οκτώ επεισόδια και θα είχαν κανονική διάρκεια. Επομένως, αν μας είχατε πάρει συνέντευξη πριν από την 4η σεζόν, θα λέγαμε πάλι αυτό. Νομίζω ότι στοχεύουμε ξανά τα οκτώ επεισόδια, αλλά δε θέλουμε να είναι 13 ώρες, όπως η 4η σεζόν. Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Με βάση αυτό, ο Ross Duffer είπε ότι μια συνολική αλλαγή στην ιστορία θα αντιπροσώπευε τη διαφορά στο χρόνο εκτέλεσης, προσθέτοντας:

Στην 4η σεζόν, για παράδειγμα, πέρασαν δύο ώρες πριν καν οι χαρακτήρες μας συνειδητοποιήσουν ότι το τέρας σκότωνε ανθρώπους στο Hawkins. Ξέρουν ποια είναι η απειλή τώρα και αυτό θα βοηθήσει στην επιτάχυνσή της.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things  παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.