Sex Education: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν με έναν χαλαρό Ότις (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που το cast έχει υποστεί σοβαρές απώλειες
05 Αυγούστου 2022 22:49
Sex Education: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν με έναν χαλαρό Ότις (ΦΩΤΟ)

Επιτέλους, μετά από πολλές αναποδιές λόγω της πανδημίας αλλά και αποχωρήσεων από το βασικό cast του σόου, το Sex Education ξεκίνησε τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν του. 

Την είδηση γνωστοποίησε, ο Ότις Μίλμπερν δηλαδή ο ηθοποιός Asa Butterfield μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε "Μαντέψτε ποιος επέστρεψε" με τον ίδιο να φωτογραφίζεται πίνοντας χαλαρός τον καφέ του στο πλατό της αγαπημένης σειράς του Netflix. 

Δείτε τη φωτογραφία του Butterfield από το πλατό του Sex Education: 

 

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του 4ου κύκλου θα δούμε μια μίξη παλιών και νέων προσώπων, την ώρα που οι απόφοιτοι του Λυκείου Moordale αναγκάζονται να βρουν ένα νέο σχολείο να φοιτήσουν καθώς αυτό έχασε την χρηματοδότησή του και πουλήθηκε σε εργολάβους. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα πρόσωπα που θα επιστρέψουν από το cast είναι:  Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Cal (Dua Saleh),Viv (Chinenye Ezeudu), Isaac (George Robinson), Ruby (Mimi Keene), Anwar (Chaneil Kular) και Rahim (Sami Outalbali).