Sex Education: Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή της 4ης σεζόν είναι εδώ

Θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα στο νέο κύκλο
04 Αυγούστου 2022 21:15
Sex Education: Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή της 4ης σεζόν είναι εδώ

Η 4η σεζόν του Sex Education θα έρθει μελλοντικά στο Netflix και μόλις κυκλοφόρησαν μερικές πληροφορίες από το Variety, οι οποίες αφορούν την πλοκή και την τροπή που θα πάρει η ιστορία. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, μιας και το Netflix ετοιμάζει αυτό τον καιρό το νέο κύκλο.

Η 4η σεζόν φαίνεται πως θα έχει πολλά νέα πρόσωπα και λίγα από τα γνωστά που ξέρετε μιας και οι μαθητές θα πάνε σε ένα άλλο μέρος για να σπουδάσουν. Επίσης η σειρά πρόκειται να επικεντρωθεί σε αυτούς τους χαρακτήρες που έχουν μείνει.

Οι πηγές του Variety αποκαλύπτουν τα εξής:

Στην 4η σεζόν θα δείτε ένα μείγμα παλιών και νέων -συναρπαστικών- προσώπων, καθώς οι απόφοιτοι του Moordale αναζητούν ένα νέο εναλλακτικό μέρος για να σπουδάσουν, αλλά και να περιπλανηθούν. Και αυτό γιατί το σχολείο έχασε τη χρηματοδότησή του και έχει πουληθεί πλέον σε κάποιους προγραμματιστές.

Από την 4η σεζόν θα λείπει και η Emily Sands που την υποδύεται η Rakhee Thakrar. Ωστόσο, δε θα είναι μόνο εκείνη που θα λείπει, καθώς και οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, δε θα επιστρέψουν.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 το Netflix είχε δώσει το πράσινο φως στην 4η σεζόν του Sex Education. Τουλάχιστον αναμένεται να επιστρέψουν τρία βασικά πρόσωπα αυτά των Asa Butterfield ως Ότις, Emma Mackey ως Μέηβ και ο Ncuti Gatwa ως Έρικ.

Το Sex Education 4 χάνει ένα ακόμη μεγάλο όνομα από το cast του

Θα είναι η 4η σεζόν και η τελευταία;

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Netflix. Ωστόσο η Lou Wood (Aimee) αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό σενάριο όπου λόγω ηλικίας δε θα μπορούν να παίζουν για πάντα τους μαθητές -και σύντομα φοιτητές.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.