Το επίσημο trailer για την 4η σεζόν του Atlanta είναι εδώ με την φευγάτη παρέα

Τα δύο πρώτα επεισόδια θα παίξουν στα μέσα του Σεπτεμβρίου
03 Αυγούστου 2022 12:06
Το επίσημο trailer για την 4η σεζόν του Atlanta είναι εδώ με την φευγάτη παρέα

Το Hulu και το FX έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς Atlanta. Το σόου πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες αυτόν τον Σεπτέμβριο, στο οποίο θα ολοκληρωθούν κιόλας οι περιπέτειες του Donald Glover και της φευγάτης παρέας του.

Το 4ο μέρος θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, ενώ μάθαμε πως τα δύο πρώτα θα παίξουν “back to back” στις 15 Σεπτεμβρίου. Στην τελευταία σεζόν θα δούμε και τους LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah), Brian Tyree Henry (Eternals) και Zazie Beetz (The Harder They Fall), να βρίσκουν τον δρόμο της επιστροφής, ενώ παράλληλα αναρωτιούνται αν είναι το μέρος που ξέρουν ή έχει αλλάξει.

Αν σας φαίνεται πολύ νωρίς η πρεμιέρα της 4ης και τελευταίας σεζόν, σε σχέση με την 3η, είναι επειδή τα γυρίσματα και των δύο πραγματοποιήθηκαν μαζί. Ο Glover, σε παλιότερα συνέντευξή του είχε υποσχεθεί ότι οι fans πρόκειται να διασκεδάσουν περισσότερο με την τελευταία σεζόν.

Η επιτυχία του Atlanta δεν είναι τυχαία καθώς οι δύο προηγούμενες σεζόν έχουν αποσπάσει 5 Emmy βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Α' Ανδρικού ρόλου σε Κωμική σειρά για τον Donald Glover.

H 4η σεζόν του Atlanta θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου μέσα από τα Hulu και FX. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.