Star Wars: Μπορεί να εμφανιστεί ο Cal Kestis σε live-action σειρά;

Ο ηθοποιός Cameron Monaghan απαντά στο ενδεχόμενο
02 Αυγούστου 2022 18:08
Star Wars: Μπορεί να εμφανιστεί ο Cal Kestis σε live-action σειρά;

Με το σύμπαν του Star Wars να δίνει ξεκάθαρα βαρύτητα στο τηλεοπτικό του μέλλον στο Disney Plus, ολοένα και περισσότερα κομμάτια του παζλ δένουν μεταξύ τους όσο προχωράει ο καιρός. Όπως η Ahsoka της Rosario Dawson από τις animated σειρές των "Clone Wars" και 'Rebels" θα κάνει το ντεμπούτο της σε live-action σειρά, μπορεί να γίνει το ίδιο για τον Cal Kestis του παιχνιδιού, Star Wars Jedi Fallen Order

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Dominic Monaghan μιλώντας στο ScreenRant. Εν μέσω της προώθησης της νέας του ταινίας, Paradise Highway, εξέφρασε τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο εμφάνισής του ως Cal Kestis σε μια live-action Star Wars σειρά, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον: 

Λοιπόν, στα σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. 

Παράλληλα, φημολογείται ότι στα σκαριά βρίσκεται μια Star Wars σειρά με τον Cal Kestis, όπως σας έχουμε ενημερώσει

O Monaghan θα επιστρέψει ως Cal Kestis στο πολυαναμενόμενο sequel, Star Wars Jedi: Survivor που αναμένεται εντός του 2023 στα PS5, Xbox Series X|S και PC. Πατήστε εδώ για να δείτε το trailer του. 

Να αναφέρουμε ότι η επόμενη Star Wars σειρά στο πρόγραμμα του Disney+ θα είναι το "ANDOR" με τον Diego Luna, που αναμένεται πλέον στις 21 Σεπτεμβρίου. Έπειτα ακολουθούν η 3η σεζόν του The Mandalorian (Φεβρουάριος 2023) και το "Ahsoka" (2023).