The Penguin: Μάθαμε ποιος δε θα σκηνοθετήσει σίγουρα τη spinoff σειρά του "The Batman"

Δια στόματος Colin Farrell
01 Αυγούστου 2022 19:30
The Penguin: Μάθαμε ποιος δε θα σκηνοθετήσει σίγουρα τη spinoff σειρά του "The Batman"

Εδώ και αρκετούς μήνες γνωρίζουμε πως το The Penguin έχει πάρει το "πράσινο φως" ως την πρώτη spinoff σειρά του "The Batman" που σκηνοθέτησε ο Matt Reeves και έδωσε νέα noir πνοή στον κόσμο του Σκοτεινού Ιππότη και της DC. 

Το ότι η Warner Bros. και η DC Films, έδωσαν στον Reeves, πρακτικά τα κλειδιά της Gotham και ενός μεγάλου μέρους του DCEU είναι γεγονός αλλά ίσως να μη θέλει να βουτήξει ολόκληρος σε αυτόν τον κόσμο. Ο Colin Farrell που θα πρωταγωνιστήσει ως Oswald Cobblepot/ Penguin στη σειρά έβγαλε μια είδηση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο ET, στο πλαίσιο του Red Carpet της ταινίας "Thirteen Lives". 

Επί της ουσίας μάθαμε ότι ο Matt Reeves δε θα εμπλακεί καθόλου στη σκηνοθεσία της σειράς, αν και το σενάριο θα είναι δικό του. Όπως είπε ο Farrell: "O Matt είναι πηγμένος μέχρι το λαιμό και πάνω από το πληκτρολόγιό του γράφοντας την ιστορία επειδή είναι άτομο της λεπτομέρειας. Γίνεται εμμονικός με αυτό που κάνει και δουλεύει διαρκώς στο The Penguin επίσης. Αν και δε θα το σκηνοθετήσει θα έχει την υπογραφή του τόσο το σενάριο όσο και ποιος θα το σκηνοθετήσει."

Δείτε το βίντεο: 

Αναφέρθηκε επίσης στο The Batman 2, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα ήθελε να επιστρέψει. Σε μια άλλη του συνέντευξη είχε αναφέρει ότι μάλλον τα γυρίσματα της σειράς Penguin θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο. 

Ως εκτελεστικοί παραγωγοί στο project βρίσκουμε τους Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, και Lauren LeFranc (Agents of Shield). 

Ακόμη το project βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης και δε δόθηκε παράθυρο πρεμιέρας.