Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, "Virgin River", μπήκε και πάλι στο πλατό

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν
01 Αυγούστου 2022 19:11
Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, "Virgin River", μπήκε και πάλι στο πλατό

Μία από τις πιο επιτυχημένες ρομαντικές σειρές του Netflix, τα τελευταία χρόνια, είναι χωρίς αμφιβολία το “Virgin River”, το οποίο έχει έως τώρα 4ης σεζόν. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, οι αγαπημένοι σας Mel (Alexandra Breckenridge) και Jack (Martin Henderson) πρόκειται να επιστρέψουν στις οθόνες σας με τον 5ο κύκλο.

Συγκεκριμένα, ο Ben Hollingsworth, ο οποίος υποδύεται τον Brady ανέβασε μερικές εικόνες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που φέρνουν τη λεζάντα: "Day 1 on Season 5. Lets gooooooooo! #VirginRiver #Netflix". Όπως πολύ καλά καταλάβατε, όλη η παραγωγή του σόου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πλατό και γυρίζουν την 5η σεζόν, με τον showrunner να δηλώνει παλιότερα τα εξής:

Συμβαίνουν πολλά και μου πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβω τι έχουν περάσει όλο αυτό τον καιρό οι χαρακτήρες μας. Που κατευθύνονται και που ήθελαν να πάνε. Η 5η σεζόν πρόκειται να συνεχίσει τα γεγονότα από εκεί που είχαν μείνει. Δεν υπάρχει κάποιο time jump στα γεγονότα. Μείναμε με τους δυο πρωταγωνιστές να αρραβωνιάζονται και θα λάβετε απαντήσεις για όλα στο νέο κύκλο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin Hollingsworth (@hollingsworthb)

Η σειρά βρίσκεται στα trends του Netflix και στη χώρα μας και η επίσημη σύνοψη για τον 4ο κύκλο αναφέρει τα εξής:

Η Μελ σκέφτεται να γίνει ανάδοχη μητέρα της Κλόι, παρόλο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το δικό της πένθος. Ο Τζακ προσπαθεί να την πείσει να μείνει στο Virgin River.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.