O Eddie Munson του Stranger Things συνάντησε τους Metallica και τα σπάσανε μαζί (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Metallica έγιναν και αυτοί μέλη του Hellfire Club!
30 Ιουλίου 2022 08:18
O Eddie Munson του Stranger Things συνάντησε τους Metallica και τα σπάσανε μαζί (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

O Joseph Quinn ζει το όνειρο κανονικά από τότε που ως Eddie Munson του Stranger Things έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο πιο αγαπημένος μεταλάς του κοινού. 

Το όνειρο αυτό έγινε ακόμη καλύτερο καθώς ο "Eddie Munson" συναντήθηκε με τους Metallica, με τον Joseph Quinn να καταλήγει να τζαμάρει το "Master of Puppets" με τους James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich και Robert Trujillo. Ο Hetfield του αποκάλυψε ότι παρακολουθεί Stranger Things από την πρώτη σεζόν και το λατρεύει καθώς το βλέπει μαζί με τα παιδιά του, αποκαλώντας το μια εμπειρία που τους δένει μεταξύ τους. 

Αν και παραδέχεται ότι είναι λίγο "σκουριασμένος" και ίσως να το διαπιστώσετε βλέποντας το βίντεο παρακάτω, η χαρά του να παίζει πλάι στους Metallica δεν περιγράφεται, ενώ ο Ulrich χαριτολογώντας είπε πως οι Metallica βρήκαν το 5ο μέλος τους. Με τη σειρά του ο "Eddie Munson" επέστρεψε την τιμή βάζοντας στο Hellfire Club τους Metallica. 

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντηση Metallica και Joseph Quinn:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Geeked (@netflixgeeked)

Σα να μην έφτανε αυτό, το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν οι Metallica του έκαναν δώρο μια κιθάρα ολόιδια με αυτή που παίζει στην άκρως εμβληματική σκηνή του Stranger Things 4 ο Eddie Munson, την οποία υπέγραψαν κιόλας. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metallica (@metallica)

Δείτε την πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο Joseph Quinn όπου τέθηκε υπό κράτηση σε αεροδρόμιο

Ο χαρακτήρας του Eddie Munson λατρεύτηκε τόσο από τους fans που όχι μόνο τον τίμησαν οι Metallica, αλλά φτιάχτηκε ολόκληρο μνημείο σε χωράφι

Η 4η σεζόν του Stranger Things κατάφερε επίσης να αποσπάσει πάνω από 1.27 δις ώρες προβολών και να γίνει η 2η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του πίσω από το Squid Game. 

To Stranger Things όμως έχει μια ακόμη σεζόν την 5η και τελευταία ακόμη

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το Vol.2 (2 μεγάλης διάρκειας επεισόδια) είναι διαθέσιμα στο Netflix.