Ο κόσμος του SEE διαλύεται στο επίσημο trailer της 3ης σεζόν

Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τον Jason Momoa και τους φίλους του
25 Ιουλίου 2022 15:43
Ο κόσμος του SEE διαλύεται στο επίσημο trailer της 3ης σεζόν

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την 3η σεζόν της σειράς “SEE”, με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa. Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το εν λόγω σόου με τον 3ο κύκλο, μιας και πρόκειται να ολοκληρωθεί, όπως άλλωστε γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Από το νέο βίντεο θα καταλάβετε ότι το φινάλε αναμένεται εκρηκτικό, με τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε να διαλύεται. 

Το τελευταίο κεφάλαιο του SEE διαδραματίζεται μετά την νίκη του Baba Voss επί του αδερφού και ορκισμένου εχθρού του, Edo (Dave Bautista), ο οποίος έχει αποσυρθεί με τις δυνάμεις του σε ένα δάσος. Ωστόσο μια νέα απειλή αναδύεται και έχει σκοπό να κάψει τα πάντα, καθώς κανένας δεν είναι ασφαλής από αυτή. Θα μπορέσει ο μεγαλύτερος πολεμιστής της εποχής του να προστατέψει τους δικού του και την φυλή του;

Δημιουργός της σειράς είναι ο Steven Knight των Peaky Blinders και Taboo με showrunner στην 3η σεζόν τον Jonathan Tropper.

Η τελευταία σεζόν του SEE με τον Jason Momoa θα είναι εκρηκτική - Δείτε το πρώτο trailer

Μαζί με τον Jason Momoa παίζουν οι εξής ηθοποιοί: Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, και David Hewlett.

Η 3η και τελευταία σεζόν του SEE θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου αποκλειστικά στο Apple TV+. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.