Πρώτο teaser για τη σειρά National Treasure του Disney Plus και δεν έχει Nicolas Cage

Αν και έχει μια επιστροφή από τις ταινίες
22 Ιουλίου 2022 11:48
Πρώτο teaser για τη σειρά National Treasure του Disney Plus και δεν έχει Nicolas Cage

Η Disney κυκλοφόρησε το teaser για τη σειρά "National Treasure: Edge of History", που βασίζεται στις ταινίες "National Treasure" με τον Nicolas Cage. Μόνο που εδώ ο Cage απουσιάζει όπως και η Diane Kruger. 

Ωστόσο, η σειρά του Disney+ εξασφάλισε δύο επιστροφές από τις ταινίες, αυτή του Harvey Keitel στο ρόλο του Peter Sadusky και του Justin Bartha στο ρόλο του Riley Poole. στο βασικό cast της σειράς συμμετέχουν οι: Catherine Zeta-Jones, Zuri Reed, Antonio Cipriano, Jordan Rodrigues, Jake Austin Walker και Lyndon Smith.

Δείτε το teaser του National Treasure: Edge of History

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Η σειρά εστιάζει στη νεαρή και πανέξυπνη ηρωίδα, Jess (Lisette Oliveira), η οποία ξεκινά την περιπέτεια της ζωής της με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστηριώδες παρελθόν της οικογένειάς της και να σώσει έναν χαμένο παναμερικάνικο θησαυρό.  

Εάν θα γίνει εν τέλει το National Treasure 3 και θα επιστρέψει ο Cage μετά το cliffhanger φινάλε της ταινίας National Treasure: Book of Secrets, είναι κάτι που δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Αν και η Disney έχει δηλώσει πως βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη. 

Το National Treasure: Edge of History θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Disney+.