Σκηνοθέτης Gremlins: Η ιδέα του Baby Yoda είναι κλεμμένη  

Ο Joe Dante του θρυλικού franchise μιλάει έξω από τα δόντια

Σκηνοθέτης Gremlins: Η ιδέα του Baby Yoda είναι κλεμμένη

Ο Joe Dante, ο οποίος έχει γράψει ιστορία με τις θρυλικές ταινίες Gremlins του 1984 και του 1990, μίλησε έξω από τα δόντια και “την λέει” στη Disney και την Lucasfilm. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σκηνοθέτης λέει πως ο Baby Yoda του “The Mandalorian” είναι εμπνευσμένος από τα Gremlins.

Σε μία συνέντευξή του στο San Francisco Chronicle, ο Dante λέει ότι ο Baby Yoda "είναι εντελώς κλεμμένος” από τον "αρχηγό" των Gremlin, που ονομάζεται Gizmo.

Πιστεύω ότι η μακροζωία των ταινιών Gremlins είναι πραγματικά το κλειδί για τον Gizmo, ο οποίος είναι ουσιαστικά σαν μωρό. Αυτή η ιδέα φέρνει φυσικά, στην όλη θεματολογία του Baby Yoda, που είναι τελείως κλεμμένη και απλά την αντέγραψαν.

Ωστόσο, παρά τα σκληρά λόγια που είπε παραπάνω, ο Dante επισήμανε ότι δεν κρατάει κακία και δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση γι’ αυτό. Τον Baby Yoda τον γνωρίσαμε με την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά στο σύμπαν του Star Wars, το Mandalorian του 2019, με την ονομασία “the child”.

Ο Joe Dante, είναι αρκετά απασχολημένος τον τελευταίο καιρό μιας και δίνει συμβουλές για το επερχόμενο Gremlins: Secrets of the Mogwai, το οποίο θα προβληθεί στο HBO Max αυτό το φθινόπωρο. Πρόκειται για μία animated σειρά που θα δώσεις τις φωνές τους οι Ming-Na Wen (The Book of Boba Fett), BD Wong (Jurassic World Dominion), Matthew Rhys (The Americans) και James Hong (Everything Everywhere All at Once).

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων