Netflix: Ανακοίνωσε πότε θα γίνει το επόμενο TUDUM event

Ετοιμάζει εκ νέου ανακοινώσεις για το πρόγραμμά του τον χειμώνα
15 Ιουλίου 2022 07:31
Netflix: Ανακοίνωσε πότε θα γίνει το επόμενο TUDUM event

Το TUDUM event του Netflix έγιναν πλέον θεσμός και ο streaming κολοσσός φαίνεται πως θα τα κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όποτε νιώθει ότι πρέπει να κάνει μαζικές ανακοινώσεις και να συσπειρώσει τους συνδρομητές του. 

Το επόμενο fan event του Netflix, θα λάβει χώρα μεταξύ 23-24 Σεπτεμβρίου και θα χωριστεί σε διάφορα ζωντανά ψηφιακά events που θα διεξαχθούν σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους. Όπως κάθε TUDUM, έτσι και του Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις νέων σειρών και ενημερώσεων για υπάρχουσες, αποκλειστικά πρώτα πλάνα, πρώτες ματιές και trailers από τις επερχόμενες ταινίες και σειρές. 

Το διάρκειας 24ωρου event θα περιλαμβάνει νέα για πάνω από 100 ταινίες και σειρές, όπως ανακοίνωσε το Netflix, με το σόου να ξεκινά από την Κορέα και τα όσα έχει να μας δείξει η εγχώρια μηχανή παραγωγής -ελπίζουμε σε νέα για το Squid Game 2

Έπειτα τη σκυτάλη θα πάρει η Ινδία, μετά το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου η Βόρεια Αμερική, η Λατινική Αμερική και η Ευρώπη, ενώ την αυλαία θα κλείσει η Ιαπωνία. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για πληθώρα ανακοινώσεων από το Netflix και φυσικά για όλα όσα θα συμβούν μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com.