Το “Book 3” του DOTA: Dragon's Blood αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα στις οθόνες σας από το Netflix
14 Ιουλίου 2022 23:27
Το “Book 3” του DOTA: Dragon's Blood αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το DOTA: Dragon's Blood: Book 3 του Netflix, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Αύγουστο. Η ώρα έφτασε μάς λέει η streaming υπηρεσία στην επίσημη περιγραφή του σόου, με τους γενναίους πολεμιστές να έρχονται αντιμέτωποι με…”γνωστά πρόσωπα”.

Μπορεί όμως η απόλυτη θυσία να φέρει διαρκή ειρήνη — σε όλους τους πιθανούς κόσμους;

Η πλοκή της σειράς από το σύμπαν του Dota 2 αφηγείται την ιστορία του Davion, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαλείψει κάθε μάστιγα από προσώπου γης. Μετά από συναντήσεις με έναν ισχυρό, αρχαίο δράκο καθώς και την ευγενή πριγκίπισσα Mirana σε μια μυστική αποστολή της, ο “Dragon Knight” θα έρθει με πολλές και δύσκολες καταστάσεις που ούτε καν ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί.

Το σόου είναι σε παραγωγή μεταξύ της αμερικανικής εταιρίας Kaiju Boulevard και του νοτιοκορεάτικου στούντιο, Studio Mir και πρόκειται για μία δημιουργία της Ashley Miller (Thor, X-Men: First Class).

To DOTA: Dragon's Blood: Book 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.