Η νέα κατασκοπική σειρά του Netflix έχει στιλ και εκρηκτική δράση - Δείτε το trailer του "Kleo"

Τον Αύγουστο κάνει πρεμιέρα στο Netflix η νέα γερμανική σειρά
14 Ιουλίου 2022 18:22
Η νέα κατασκοπική σειρά του Netflix έχει στιλ και εκρηκτική δράση - Δείτε το trailer του "Kleo"

Μια εκρηκτική μίξη δράσης, κατασκοπικού θρίλερ, δράματος και κωμωδίας είναι το "Kleo" η νέα μίνι σειρά γερμανικής παραγωγής που έρχεται στο Netflix. Μια πρώτη χορταστική ματιά από το Kleo θα πάρετε από το trailer του παρακάτω, όπου η Jella Haase πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο, υποδυόμενη μια κορυφαία πράκτορα της Ανατολικής Γερμανίας, η οποία νιώθει την προδοσία από την ίδια της την πατρίδα -και τους δικούς της ανθρώπους- στο πετσί της. 

Όταν βγαίνει από την φυλακή ανακαλύπτει ότι υπάρχει μια συνωμοσία πολύ μεγαλύτερη από την ίδια και μια κόκκινη παράξενη βαλίτσα φαίνεται να είναι το κλειδί στην υπόθεση. Έτσι ξεκινάει το ταξίδι της για να πάρει εκδίκηση με σκοπό να τους πάρει όλους μαζί της. Παίζουν επίσης οι: Dimitrij SchaadVladimir BurlakovThandi SebeMarta SrokaJulius Feldmeier και Jürgen Heinrich

Δείτε το trailer του Kleo

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: 

Η ιστορία ξεκινά το 1987, όταν η κορυφαία ανατολικογερμανή κατάσκοπος ονόματι Kleo σκοτώνει έναν επιχειρηματία στο Δυτικό Βερολίνο, ενώ βρίσκεται σε αποστολή με ένα μυστικό κομάντο της Στάζι. Λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται από τη Στάζι με ψεύτικους ισχυρισμούς, καταγγέλλεται και διασύρεται από όλους όσους γνωρίζει -ακόμη και από τον ίδιο της τον παππού. Όταν πέφτει το Τείχος του Βερολίνου, μετά από δύο χρόνια στη φυλακή, η Κλέο είναι ξαφνικά ελεύθερη. Σύντομα ανακαλύπτει ότι η συνωμοσία εναντίον της είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι μπορούσε να φανταστεί, και μια δυσοίωνη κόκκινη βαλίτσα φαίνεται να είναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ. Η Κλέο ξεκινάει για εκδίκηση, σε ένα κυνήγι που την οδηγεί μέσα από το αναρχικό Βερολίνο, αυτοσχέδια ηλεκτροκλαμπ και φινκάσες της Μαγιόρκα, και τελικά στην έρημο Ατακάμα. Καθ' όλη τη διάρκεια, την ακολουθεί ο αστυνομικός του Δυτικού Βερολίνου, oνόματι Σβεν, ο οποίος βλέπει να ξετυλίγεται μπροστά του η υπόθεση της ζωής του.

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τους Viviane Andereggen και Jano Ben Chaabane, ενώ στη φωτογραφία τους Martin Langer και Tobias Koppe. 

Το Kleo αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου στο Netflix.