She-Hulk: Καλύτερη ματιά στην villain της σειράς της Marvel μέσα από νέο υλικό

Η Tatiana Maslany θα αναμετρηθεί με την Jameela Jamil
12 Ιουλίου 2022 18:58
She-Hulk: Καλύτερη ματιά στην villain της σειράς της Marvel μέσα από νέο υλικό

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της σειράς της She-Hulk και το ντεμπούτο της ηρωίδας στο Disney Plus και το MCU έχει ξεκινήσει για τα καλά, καθώς απέχουμε περίπου ένα μήνα για την πρεμιέρα. 

Το Disney Plus κυκλοφόρησε για αυτόν τον λόγο ένα σετ νέων στιγμιότυπων από τη σειρά, δίνοντας καινούργιες κλεφτές ματιές σε όλους τους βασικούς παίκτες της σειράς, όπως την κακιά Titania της Jameela Jamil και φυσικά τους Mark Ruffalo και Tatiana Maslany ως Bruce Banner και Jennifer Walters αντίστοιχα. 

Δείτε τις νέες εικόνες της She-Hulk: 

Η  Tatiana Maslany μίλησε στο πρόσφατο αφιέρωμα του Empire για την χαρακτήρα που υποδύεται, λέγοντας ότι η ιστορία της θα είναι εντελώς αντίθετη με τις περισσότερες superhero ιστορίες: 

Στην πραγματικότητα είναι η αντίθεση των περισσοτέρων superhero αφηγημάτων. Υπάρχει πολύ αμφιβολία μέσα της που ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Προσωπικά, βρήκα αυτή την αντίθεση στην άρνησή της να δεχθεί αυτό που της συνέβη για όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς αυτό είναι που δημιουργεί και την ένταση μεταξύ της Jennifer Walters και της She-Hulk. 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+