Star Wars: Ένας fan μετέτρεψε το Obi-Wan Kenobi σε ταινία για να το "διορθώσει"

Με την πρόθεση να διορθώσει τον άτσαλο ρυθμό της σειράς του Disney Plus
08 Ιουλίου 2022 14:21
Star Wars: Ένας fan μετέτρεψε το Obi-Wan Kenobi σε ταινία για να το "διορθώσει"

Ύστερα από το φινάλε του Obi-Wan Kenobi οι αντιδράσεις δεν ήταν και οι καλύτερες ανάμεσα σε fans και κριτικούς, με τη νέα Star Wars σειρά να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα. Όπως για παράδειγμα αυτού του ρυθμού της. 

Ένας παθιασμένος fan του Star Wars όμως, ονόματι Kai Patterson, αποφάσισε να μοντάρει τα έξι επεισόδια της σειράς με τον Ewan McGregor και να τα μετατρέψει σε μια ταινία διάρκειας 2.30 ωρών. Όλα αυτά επειδή ένιωθε πως το Obi-Wan Kenobi θα λειτουργούσε καλύτερα εάν ήταν ταινία, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.

Φυσικά έγινε viral αμέσως το εγχείρημά του τόσο στην Star Wars κοινότητα όσο και στο TikTok, καθώς δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο. 

@kaipattersonfilms If you’re interested in seeing my movie version of the show let me know in the comments! #obiwankenobi #obiwan #starwars #reedit #movieedit #kenobi #fixingkenobi #fixed #editor ♬ original sound - Kai Patterson

Πήρε λοιπόν πολλά από τα πιο αργά σημεία της ταινίας, όπως σκηνές που θεωρεί ότι δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε. Μπήκε μέχρι και στον κόπο να "ράψει" ατάκες που έλειπαν σε σκηνές, όπως το βασανισμό του Obi-Wan από τον Vader ή από την τελική μάχη μεταξύ Obi-Wan και Darth Vader. 

Τις εντυπώσεις μας για το Obi-Wan Kenobi, θα βρείτε πατώντας εδώ

Πατήστε εδώ εάν θέλετε να δείτε το ιδιαίτερο κινηματογραφικό cut του Obi-Wan Kenobi.