Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Resident Evil του Netflix (BINTEO)

Σε λίγες μέρες θα καταφθάσει στο Netflix με οκτώ επεισόδια
08 Ιουλίου 2022 14:39
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Resident Evil του Netflix (BINTEO)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά “Resident Evil”. Το σόου που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου, επικεντρώνεται στο δημοφιλές franchise της Capcom, αλλά θα λαμβάνει χώρα σε δύο διαφορετικά timelines, με κεντρικές χαρακτήρες τις Jade και Billie Wesker.

Το νέο βίντεο μπορεί να μην είναι κάποιο trailer, αλλά θέλει να μας βάλει «μέσα» στη σειρά και να δούμε τι ετοιμάζει η υπηρεσία τους φίλους του franchise.

Το cast της σειράς:

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Η σύνοψη του σειράς αναφέρει:

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Το Resident Evil θα κάνει πρεμιέρα με 8 επεισόδια στις 14 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο παρακάτω.