Η She-Hulk της Tatiana Maslany εμφανίζεται γκλαμουράτη στη νέα σειρά της Marvel (ΦΩΤΟ)

Τα CGI όμως παραμένουν αμφισβητήσιμα ως προς την πιστότητά τους...
05 Ιουλίου 2022 19:18
Η She-Hulk της Tatiana Maslany εμφανίζεται γκλαμουράτη στη νέα σειρά της Marvel (ΦΩΤΟ)

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε μια νέα ματιά στην She-Hulk της Tatiana Maslany, μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Empire Magazine.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που εμφανίζεται και στο trailer της επερχόμενης σειράς του MCU για το Disney+ και δείχνει την She-Hulk να βγαίνει από μια λιμουζίνα. Τα CGI ωστόσο ακόμη βρίσκονται υπό αμφισβήτηση από τους Marvel fans, που περιμένουν να δουν το τελικό αποτέλεσμα. 

Δείτε τη νέα ματιά στην She Hulk της Tatiana Maslany: 

Στο ίδιο αφιέρωμα για τη σειρά Shue-Hulk: Attorney At Law, η Tatiana Maslany αναφέρθηκε στην χαρακτήρα που υποδύεται λέγοντας ότι η ιστορία της θα είναι εντελώς αντίθετη με τις περισσότερες superhero ιστορίες: 

Στην πραγματικότητα είναι η αντίθεση των περισσοτέρων superhero αφηγημάτων. Υπάρχει πολύ αμφιβολία μέσα της που ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Προσωπικά, βρήκα αυτή την αντίθεση στην άρνησή της να δεχθεί αυτό που της συνέβη για όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς αυτό είναι που δημιουργεί και την ένταση μεταξύ της Jennifer Walters και της She-Hulk. 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+