Stranger Things: Ακούστε τώρα την δική σας Spotify λίστα που θα σας έσωζε από τον Vecna

Η playlist που έγινε viral στα social media με την έλευση του Vol. 2 της 4ης σεζόν
01 Ιουλίου 2022 11:42
Stranger Things: Ακούστε τώρα την δική σας Spotify λίστα που θα σας έσωζε από τον Vecna

Ταυτόχρονα με την διάθεση του Vol. 2 της 4ης σεζόν του Stranger Things, η συνεργασία του Netflix με το Spotify γέννησε μια playlist που έχει αποκτήσει viral διαστάσεις στα social media τις τελευταίες ώρες. 

Αν συνδεθείτε στο Spotify λογαριασμό σας θα βρείτε μια ειδική προσαρμοσμένη λίστα που συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με την ιστορία του Stranger Things 4 και την πραγματικότητα, φέρνοντας τον κόσμο του Upside Down στον δικό μας. Βάσει της πλοκής ο Vecna είναι ο νέος μεγάλος κακός του Upside Down που έχει βάλει στόχο την Max (Sadie Sink). Τα θύματα του υποκύπτουν όταν τα βρίσκει στα όνειρά τους, όπου και τα σκοτώνει. Η παρέα του Hawkins όμως ανακαλύπτει ότι εάν κατά τη διάρκεια που ο Vecna κυριεύει ένα θύμα του, αυτό ακούει μουσική και του ξυπνούν όμορφες μνήμες, μπορεί να απελευθερωθεί από τα δεσμά του. 

Αυτό κάνει η νέα "Upside Down" playlist που με τη βοήθεια του δοκιμασμένου αλγορίθμου του Spotify, των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και κομματιών, στήνει μια εντελώς προσωποποιημένη λίστα που θα σας έβαζαν οι φίλοι σας για να σας σώσουν από τα τηλεπαθητικά δεσμά του Vecna, όπως έγινε στην περίπτωση της Max στην περίφημη πλέον σκηνή του ST4, με το "Running Up That Hill" της Kate Bush. 

Ακούστε την Upside Playlist παρακάτω: 

 

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) είναι διαθέσιμα ήδη στο Netflix.