Τα γυρίσματα για την 4η σεζόν του Succession μόλις ξεκίνησαν

Η σειρά του HBO είχε ανανεωθεί από τον περασμένο Οκτώβριο
29 Ιουνίου 2022 12:15
Τα γυρίσματα για την 4η σεζόν του Succession μόλις ξεκίνησαν

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Succession μόλις ξεκίνησαν. Η 3η σεζόν του σόου του HBO ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά είχε ήδη ανανεωθεί από τον Οκτώβριο για το νέο κύκλο.

Τα νέα ήρθαν απευθείας από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, με μία δημοσίευση, η οποία συνοδευόταν και από την εικόνα της σκαλέτας. Η σειρά ακολουθεί μια οικογένεια που διοικεί μια αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης.

Η 4η σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και το HBO είχε δηλώσει τα εξής:

Η πώληση του ομίλου πολυμέσων Waystar Royco στον τεχνολογικό οραματιστή Lukas Matsson πλησιάζει. Η πώληση αυτή προκαλεί άγχος και διχασμό μεταξύ των Roys, καθώς προβλέπουν πώς θα είναι η ζωή τους μετά από αυτή τη συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας εξουσίας, καθώς η οικογένεια βλέπει ένα μέλλον, όπου το πολιτιστικό και πολιτικό βάρος περιορίζεται πολύ σοβαρά.

Στο σόου πρωταγωνιστούν οι Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun και J. Smith-Cameron, οι οποίοι θα επιστρέψουν κανονικά και στον 4ο κύκλο. Επίσης, παίζουν και οι Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters και Jeannie Berlin.

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν του Succession.

Tags: