Η νέα αφίσα του Stranger Things 4 Vol. 2 μάς προετοιμάζει για την τεράστια μάχη

Eleven vs Vecna
28 Ιουνίου 2022 14:57
Η νέα αφίσα του Stranger Things 4 Vol. 2 μάς προετοιμάζει για την τεράστια μάχη

Φαίνεται πως τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν του Stranger Things θα φέρουν τα “πάνω κάτω” στην παρέα του Hawkins, καθώς το Netflix δημοσίευσε την επίσημη αφίσα, που μας προετοιμάζει για την τεράστια μάχη.

Στη νέα φωτογραφία που θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχουμε σε πρώτο πλάνο την Eleven της Millie Bobby Brown, να είναι face to face με τον Vecna. Ωστόσο, σε αυτή την αφίσα δεν είναι μόνοι τους, αφού βλέπουμε και τους άλλους πρωταγωνιστές της σειράς, έτοιμους να απωθήσουν τις κακές δυνάμεις του Upside Down. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα δύο τελευταία επεισόδια θα έχουν διάρκεια σαν δύο μεγάλου μήκους ταινίες.

Δείτε την επίσημη αφίσα του Vol. 2 παρακάτω:

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 2 θα προβληθεί στο Netflix την 1η του Ιουλίου.