Stranger Things 4 Vol. 2: Το επικό trailer των δύο τελευταίων επεισοδίων-γίγας κόβει την ανάσα

Υπό τους ήχους του "Running Up That Hill" ετοιμαστείτε για το φινάλε την 1η Ιουλίου
21 Ιουνίου 2022 17:32
Stranger Things 4 Vol. 2: Το επικό trailer των δύο τελευταίων επεισοδίων-γίγας κόβει την ανάσα

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το νέο επικών διαστάσεων trailer για το Vol. 2 της 4ης σεζόν του Stranger Things, το οποίο υπό τους ήχους του "Running Up That Hill" της Kate Bush μας προετοιμάζει για ένα εκρηκτικό, τρομακτικό και άκρως συγκινητικό φινάλε. 

Μόλις δύο επεισόδια απομένουν για να γραφτεί ο επίλογος του Stranger Things 4 τα οποία μάλιστα θα έχουν διάρκεια σαν δύο μεγάλου μήκους ταινίες. H αναμέτρηση της Eleven με τον Vecna αναμένεται να ταράξει το Hawkins και η παρέα της θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της για να απωθήσουν τις κακές δυνάμεις του Upside Down. 

Δείτε το trailer του Stranger Things 4: Vol. 2

 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η διάρκεια των τελευταίων δύο γίγας επεισοδίων έχει ως εξής: Το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 είναι διαθέσιμο ήδη (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου μόνο στο Netflix.