Obi-Wan Kenobi: Ο Ewan McGregor και οι συντελεστές δεν λένε όχι σε μια 2η σεζόν

Μιλούν για τις πιθανότητες να υπάρχουν κι άλλες ιστορίες για τον Jedi Master στο Disney+
20 Ιουνίου 2022 22:54
Obi-Wan Kenobi: Ο Ewan McGregor και οι συντελεστές δεν λένε όχι σε μια 2η σεζόν

Την ώρα που βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το φινάλε της σειράς Obi-Wan Kenobi που σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή των Ewan McGregor και Hayden Christensen στους ρόλους των Obi-Wan και Darth Vader/Anakin Skywalker αντίστοιχα, οι συντελεστές αφήνουν υπονοούμενα πως θα υπάρχει συνέχεια. 

Συγκεκριμένα, η σκηνοθέτρια της σειράς, Deborah Chow, μίλησε στο RadioTimes για το ενδεχόμενο αυτό και παρά το ότι αποτελεί μια μίνι σειρά, παραδέχτηκε ότι υπάρχει περιθώριο να διηγηθούν κι άλλες ιστορίες για τον Obi-Wan. 

"Ξέρετε από την αρχή είχαμε συλλάβει την ιδέα του Obi-Wan Kenobi σαν μια μίνι σειρά. Οπότε δεν είναι μια ιστορία τύπου νέα περιπέτεια κάθε εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος. Οπότε η αρχική σύλληψή της έγινε ώστε να είναι αυτοτελής. Βέβαια, υπάρχουν σαφώς περισσότερες ιστορίες που θα μπορούσαμε να διηγηθούμε. Έχουμε ακόμη 10 χρόνια μέχρι να φτάσουμε στο A New Hope και με έναν χαρακτήρα όπως ο Obi-Wan, και μόνο να τον βλέπουμε να βολτάρει στην έρημο φαίνεται ενδιαφέρον. Οπότε ποιος ξέρει; Είναι δύσκολο να πούμε τώρα κάτι στα σίγουρα, αλλά δεν είχαμε τέτοια πρόθεση." 

Παρόμοιο σχόλιο έκανε και ο Joby Harold, σεναριογράφος του σόου: 

Δεν μπορώ να απαντήσω επίσημα σε τέτοιες ερωτήσεις, αλλά λατρεύω το Star Wars και η εμπειρία του να δουλεύω στο Star Wars δεν άλλαξε για εμένα. 

Ωστόσο ο ίδιος ο Obi-Wan δηλαδή ο Ewan McGregor εξέφρασε ανοιχτά την ελπίδα να συνεχίσει να τον υποδύεται και μετά το φινάλε της ομώνυμης σειράς: 

Ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά που θα τον υποδυθώ. Πέρασα τέλεια κάνοντάς το. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να σκεφτούμε λίγες ακόμη ιστορίες πριν γίνω σαν τον Alec Guinness, δε νομίζετε; 

Το 6ο επεισόδιο του Obi-Wan Kenobi θα γίνει διαθέσιμο την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο ελληνικό Disney+