Stranger Things 4: Δείτε πώς ο Vecna μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα

Δεν είναι και λίγο να κάθεσαι 6-8 ώρες έτσι μέχρι να σε μεταμορφώσουν
17 Ιουνίου 2022 08:11
Stranger Things 4: Δείτε πώς ο Vecna μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ STRANGER THINGS 4


Η 4η σεζόν του Stranger Things μας σύστησε σε μια νέα ενσάρκωση του κακού του Upside Down, τον Vecna. Όσοι έχετε δει το Vol. 1 της 4ης σεζόν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται επομένως από εδώ και πέρα ακολουθούν spoilers. 

Στο φινάλε του 7ου επεισοδίου του Stranger Things 4 αποκαλύπτεται πως ο Vecna δεν είναι άλλος από τον Henry Kreel aka 001, ο οποίος εμφανιζόταν ως φίλος της Eleven στην παιδική της ηλικία, μόνο που τα έκανε όλα για δικό του όφελος. Τελικά, η Eleven τον "εξόρισε" με τις δυνάμεις της στo Upside Down με αποτέλεσμα ο "001" να μεταμορφωθεί στον τερατώδη Vecna. 

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Vecna που προκαλεί δέος σε κάθε πλάνο του Stranger Things 4 ήταν ένα από τα highlights του πανάκριβου budget της σεζόν αυτής. Έτσι η ομάδα του μακιγιάζ και των ειδικών εφέ συνεργάστηκε για να ζωντανέψει τον Vecna κατά κύριο λόγο με πρακτικά εφέ και με ελάχιστο CGI να δένει την τελική του εμφάνιση. 

Ωστόσο ο Jamie Campbell Bower που παίζει αυτόν τον διπλό ρόλο στον 4ο κύκλο έπρεπε να υπομείνει όλη τη διαδικασία του μακιγιάζ. Σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε το Netflix δείχνει όλη την εντυπωσιακή διαδικασία μεταμόρφωσης του Campbell Bower σε Vecna, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διαρκούσε καθημερινά 6-8 ώρες

Δείτε την μεταμόρφωση του Vecna

Το Stranger Things 4 θα συνεχίσει τον Ιούλιο με τα δύο τελευταία επεισόδια του Vol. 2. Tο επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά

Stranger Things: O "Dustin" είχε σποϊλάρει πριν από χρόνια την 4η σεζόν και κανείς δεν το είχε καταλάβει

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" (7 επεισόδια) να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.