Το επίσημο trailer της 4ης σεζόν του Westworld είναι εδώ με μπόλικο μυστήριο

Σε δέκα μέρες από τώρα η μεγάλη πρεμιέρα
16 Ιουνίου 2022 21:41
Το επίσημο trailer της 4ης σεζόν του Westworld είναι εδώ με μπόλικο μυστήριο

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την 4η σεζόν του Westworld, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε δέκα ημέρες από τώρα. Ίσως ήρθε η ώρα να αμφισβητήσετε τη φύση της δικής σας πραγματικότητας μάς λέει το HBO και μέσα από τα νέα πλάνα παίρνουμε μια μικρή γεύση από όλο αυτό που θα ακολουθήσει στο νέο κεφάλαιο.

Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει για άλλη μια φορά πως τα ρομπότ εξελίσσονται περισσότερο από ποτέ πλέον, ενώ έχουμε και την επιστροφή της Evan Rachel Wood, μιας και οι fans είχαν διχαστεί με το φινάλε του 3ου κύκλου. Ναι, θα επιστρέψει κανονικά, πλάι στο αγαπητό cast που ήδη γνωρίζετε.

Η δραματική σειρά επιστρέφει, μέσα στο καλοκαίρι με οκτώ νέα επεισόδια, με σεναριογράφους και αυτή τη φορά το δίδυμο των Jonathan Nolan και Lisa Joy. Μάλιστα, η Joy, είχε πει παλιότερα ότι στην 4η σεζόν θα δείτε μερικούς νέους κόσμους που πιστεύει ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικοί και θα εμφανιστεί και ένας γνωστός ηθοποιός από το Reminiscence του 2021.

Η ιστορία της 3ης σεζόν έφυγε λίγο από το γνωστό “πάρκο” για να επικεντρωθεί περισσότερο στον έξω κόσμο και στην ιστορία του Caleb (Paul). Φυσικά, υπήρξαν μερικά ταξίδια πίσω στην animatronic χώρα των θαυμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για τη Maeve (Newton). Αυτή τη φορά φαίνεται ότι το καστ θα ταξιδέψει ξανά στο χρόνο.

Η 4η σεζόν του Westworld θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 26 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.