Stranger Things 4 Vol. 2: Νέα ματιά στα τελευταία δύο επικά επεισόδια (ΦΩΤΟ)

Η παρέα του Hawkins σύσσωμη ενάντια στον Vecna
14 Ιουνίου 2022 19:17
Stranger Things 4 Vol. 2: Νέα ματιά στα τελευταία δύο επικά επεισόδια (ΦΩΤΟ)

 

 

Το Netflix κυκλοφόρησε μια νέα ματιά στο Vol. 2 του Stranger Things 4 που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, ύστερα από το Vol. 1 που κατέκτησε την υπηρεσία παγκοσμίως με προβολές-ρεκόρ. 

Στις νέες φωτογραφίες που διέθεσε μέσα από τα social media του, βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να συνεχίζουν τη μάχη τους ενάντια στον Vecna και το Upside-Down αμέσως μετά το φινάλε του Vol. 1, καθώς απομένουν μόλις δύο επικών διαστάσεων επεισόδια για το μεγάλο φινάλε της 4ης σεζόν. Αν και γνωρίζουμε ότι το Stranger Things θα τελειώσει στην 5η σεζόν είναι ακόμη άγνωστο το πότε θα έρθει στις οθόνες μας. 

Δείτε τις νέες εικόνες του Stranger Things 4 Vol. 2: 

ST4 Vol. 2 Photos

Να αναφέρουμε ότι το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά -αντί για 2:30 ώρες που αρχικά είχε ακουστεί. 

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που υποδύεται ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Vol. 1 του Stranger Things 4 ήδη είναι διαθέσιμο στο Netflix (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.