Η Christina Ricci λέει τα καλύτερα για την Jenna Ortega και τη δική της Wednesday

“Η σειρά είναι καταπληκτική”
13 Ιουνίου 2022 12:31
Η Christina Ricci λέει τα καλύτερα για την Jenna Ortega και τη δική της Wednesday

Το Netflix συνεργάζεται με τον Tim Burton για να φέρουν μαζί τη νέα τηλεοπτική σειρά “Wednesday”, η οποία είναι βασισμένη από το θρυλικό franchise “The Addams Family". Η Jenna Ortega είναι πλέον η νέα Wednesday Addams, ενώ και η Christina Ricci, η αυθεντική "Wednesday" από την ταινία του 1990, επιστρέφει σε βασικό ρόλο για το νέο σόου.

Τώρα, η Ricci μίλησε στο Variety για τη σειρά και για το πως βλέπει την Ortega στον ομώνυμο ρόλο. Όπως θα διαβάσετε και εσείς στις δηλώσεις της παρακάτω, η Ricci μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Είναι πολύ διασκεδαστική η σειρά. Μου άρεσε που δούλεψα με τον Tim Burton. Δούλεψα και με την Gwendoline Christie και ήταν όλα εκπληκτικά. Η Ricci είναι επίσης καταπληκτική. Είδα μερικές από τις φωτογραφίες της πριν πάω στα πλατό και έτσι ήξερα πάνω κάτω πως έμοιαζε ως Wednesday και είπα ότι αυτή είναι μια υπέροχη και μοντέρνα εκδοχή της.

Η σειρά έχει την καρδιά και την ψυχή από το αρχικό υλικό, αλλά είναι και απίστευτα μοντέρνα και υπέροχη.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams και Luis Guzman ως Gomez Addams.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix στα ελληνικά:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα “προσεχώς” όπως λέει και το Netflix.