Stranger Things: O "Hopper" παραδέχεται ότι έλιωνε τόσο στο WoW που τα είχε παρατήσει όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο David Harbour μιλάει για το πόσο είχε εθιστεί στο World of Warcraft
11 Ιουνίου 2022 08:24
Stranger Things: O "Hopper" παραδέχεται ότι έλιωνε τόσο στο WoW που τα είχε παρατήσει όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο David Harbour είναι ευρέως γνωστός ως "Hopper" του Stranger Things, καθώς όλος ο κόσμος τον γνώρισε μέσα από την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του Netflix. 

Στο πλαίσιο της Geeked Week του Netflix όπου μια ολόκληρη ημέρα της ήταν αφιερωμένη εξ 'ολοκλήρου στο Stranger Things, οι ηθοποιοί κάθισαν και μίλησαν για το Vol. 1 της 4ης σεζόν. Σε ένα σημείο ο "Hopper" παραδέχτηκε στην κάμερα ότι ο καιρός που έπαιζε World of Warcraft "ήταν το πιο ντροπιαστικό πράγμα στη ζωή του", καθώς παραδέχεται ότι είχε εθιστεί τόσο που του "διέλυσε τη ζωή του για ένα ολόκληρο χρόνο".

Μιλώντας για αυτό αποκάλυψε και το είδος του χαρακτήρα που έπαιζε: 

Το 2005 είχα λιώσει τα κόκκαλά μου σε αυτό το παιχνίδι! Μου διέλυσε τη ζωή για ένα χρόνο. Είχα ξεφύγει εντελώς ήταν αλλού το μυαλό μου. Είχα εθιστεί τρομερά σε αυτό το videogame. Έπαιζα με έναν Night Elf warrior ονόματι "Norad" και ήταν δεύτερο tank σε ολόκληρο το guild μου.

Έφτασε όμως σε ένα σημείο που δεν είχε εθιστεί μόνο σε αυτό αλλά έπαιζε και The Sims πάρα πολύ. Εκεί ήταν που έζησε ένα σκηνικό που τον αφύπνισε ουσιαστικά: 

"Είναι τόσο αστείο όμως παράλληλα επειδή επίσης έπαιζα το The Sims. Εκεί μπορούσες να γίνεις ηθοποιός. Μπορείς να προοδεύσεις στην καριέρα σου αλλά πρέπει να δουλέψεις σε αυτή και σε διάφορα πράγματα. Πρέπει να δουλέψεις την ομιλία σου και το σώμα σου. Θυμάμαι το avatar μου είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο στην καριέρα του, που συνεχώς δούλευα στην ομιλία του. Είχε φτάσει να παίζει σε Β' ρόλους αλλά ήθελα να δουλέψω στην ομιλία και το σώμα του και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να καθόταν και να έπαιζε βιντεοπαιχνίδια. Εκεί ήταν που λέω "ώπα, ώπα, ώπα" και είχα αυτό το αίσθημα του να περνάει η ζωή από μπροστά μου." 

Να αναφέρουμε ότι το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο της 4ης σεζόν θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το Vol. 1 του Stranger Things 4 ήδη είναι διαθέσιμο στο Netflix (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.