ΦΗΜΗ: Έτσι θα ονομάζεται η τηλεοπτική σειρά του Horizon στο Netflix

Μάθαμε και άλλες πληροφορίες για την ιστορία
10 Ιουνίου 2022 17:04
ΦΗΜΗ: Έτσι θα ονομάζεται η τηλεοπτική σειρά του Horizon στο Netflix

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Sony ανακοίνωσε και επίσημα ότι εργάζεται στις τηλεοπτικές σειρές των God of War και Horizon. Όσον αφορά το Horizon, ξέρουμε μέχρι στιγμής ότι θα προβληθεί μέσα από το Netflix, αλλά τώρα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τον γνωστό insider της βιομηχανίας, Jeff Grubb, η τηλεοπτική σειρά θα ονομάζεται “Horizon 2074” και διαδραματίζεται σε δύο timelines, μεταξύ των παιχνιδιών, αλλά και πιο μετά όταν «τα πράγματα αρχίσουν να ξεφεύγουν». Σύμφωνα με τον Grubb, δεν πρόκειται για κάποιο reboot ή remake των παιχνιδιών, αλλά παράλληλα με τα παιχνίδια θα επικεντρωθεί και σε άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο.

Ο insider συνέχισε λέγοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα πιστεύει ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Toronto και αν αυτό τελικά ισχύει, εκτός από την Aloy και τους φίλους της, θα δούμε περισσότερους χαρακτήρες όπως είναι οι Ted Faro και Elisabet Sobeck.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Jeff Grubb, αλλά καλό θα ήταν, μιας και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από το Netflix, να τα λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.