Ο Chris Pratt διψάει για εκδίκηση στο The Terminal List της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα την 1η του Ιουλίου για το σόου του Prime Video
09 Ιουνίου 2022 20:07
Ο Chris Pratt διψάει για εκδίκηση στο The Terminal List της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το “The Terminal List”, το νέο σόου του Amazon Prime Video, με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt. Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως ψάχνει απαντήσεις σε αυτό το σόου και είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση από αυτούς που τον πλήρωσαν, μέσα από 8 επεισόδια.

Πρόκειται για ένα “θρίλερ συνωμοσίας” όπως λέει η Amazon και είναι βασισμένο στο best seller του Jack Carr. Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του James Reece, αφού ολόκληρη η διμοιρία του Navy SEAL βρίσκεται σε ενέδρα κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής υψηλού κινδύνου. Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και στην οικογένειά του με κακές αναμνήσεις απ’ όλο αυτό.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole και Alexis Louder. Showrunners είναι εδώ οι David DiGilio και ο Carr, ενώ ο Daniel Shattuck έχει γράψει το σενάριο.

Το The Terminal List θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video την 1η Ιούλιου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.