Δείτε καλύτερα τον Joel και την Ellie από τη σειρά του The Last of Us (ΦΩΤΟ)

Από τα γυρίσματα
09 Ιουνίου 2022 18:57
Δείτε καλύτερα τον Joel και την Ellie από τη σειρά του The Last of Us (ΦΩΤΟ)

Παρόλο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές φωτογραφίες από τη σειρά, The Last of Us του HBO, το κοινό «βλέπει τα πάντα», ειδικά τον τελευταία καιρό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε μια καλύτερη ματιά στους πρωταγωνιστές του σόου, τον Pedro Pascal και την Bella Ramsay δηλαδή, μιας και κάποιοι fans απαθανάτισαν με τις κάμερές τους φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που μας δίνουν μια πιο καθαρή ματιά από τους ήρωές μας.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε και τους δύο να ξεκουράζονται παρέα, με τους συντελεστές της παραγωγής να βρίσκονται σε αυτή την περιοχή και να προετοιμάζονται για το γύρισμα.

Στις επόμενες φωτό τους βλέπουμε να συνομιλούν και σίγουρα βλέπουμε καλύτερα την ενδυμασία των ηθοποιών. Απολαύστε τις παρακάτω:

Πληροφορίες από την παραγωγή της σειράς:

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων.

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Γνωρίστε το cast του The Last of Us:

Όσον αφορά το cast, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Το The Last of Us πρόκειται να προβληθεί στο HBO μέσα στο 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.