Το FX ανανέωσε το What We Do in the Shadows για δύο ακόμα σεζόν

Προτού καν κάνει πρεμιέρα το 4ο μέρος
07 Ιουνίου 2022 14:18
Το FX ανανέωσε το What We Do in the Shadows για δύο ακόμα σεζόν

Η 4η σεζόν του What We Do in the Shadows θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι, με το γνώριμο cast των Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Harvey Guillén και Mark Proksch. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η σειρά έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία που θα συνεχιστεί κανονικά για δύο ακόμη σεζόν.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το What We Do in the Shadows μόλις ανανεώθηκε για 5η και 6η σεζόν από το FX, λίγες εβδομάδες πριν καν κάνει πρεμιέρα το 4ο κεφάλαιο.

Ο Nick Grad του FX δήλωσε τα εξής:

Υπάρχει ζωή ακόμα στους αγαπημένους μας βρικόλακες από το Staten Island και το FX δε θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένο για να δεσμευτεί σε δύο επιπλέον σεζόν αυτής της εκπληκτικής σειράς. Το What We Do in the Shadows διαπρέπει σε κάθε επίπεδο. Από το λαμπρό του cast, από τους guest stars του, τους παραγωγούς, τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες και όλο το επιτελείο. Ανυπομονούμε να απολαύσετε όλοι την 4η σεζόν, γνωρίζοντας έτσι ότι οι επόμενες δύο σεζόν είναι καθ’ οδόν.

Η 4η σεζόν θα ενώσει ξανά την ομάδα καθώς βρίσκει την έπαυλή της στο χείλος της καταστροφής, χωρίς να έχει χρήματα για την επισκευή της. Δυστυχώς, άλλες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η 4η σεζόν της σειράς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθουν οι επόμενες σεζόν.