Wednesday: Το teaser έχει ατμόσφαιρα από Tim Burton και μία διαφορετική Jenna Ortega!

Θα κάνει πρεμιέρα “προσεχώς”
06 Ιουνίου 2022 19:35
Wednesday: Το teaser έχει ατμόσφαιρα από Tim Burton και μία διαφορετική Jenna Ortega!

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο μικρό trailer του ολοκαίνουργιου σόου, “Wednesday”, που έρχεται με την υπογραφή του Tim Burton και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. Βασισμένο φυσικά στην χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, το “Wednesday” θα είναι μια εφηβική σειρά με την περιγραφή της να αναφέρει ότι θα εμπεριέχει μπόλικο μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday Addams να είναι μαθήτρια στο Nevermore Academy.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix στα ελληνικά:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

H Christina Ricci, η αυθεντική "Wednesday" από την ταινία του 1990 επιστρέφει σε βασικό ρόλο για το σόου, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams και Luis Guzman ως Gomez Addams.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα “προσεχώς” όπως λέει και το Netflix. Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.