Jeffrey Dean Morgan: “Η νέα spin-off σειρά του The Walking Dead θα σας ανατινάξει τον εγκέφαλο"

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για το Isle of the Dead
04 Ιουνίου 2022 12:40
Jeffrey Dean Morgan: “Η νέα spin-off σειρά του The Walking Dead θα σας ανατινάξει τον εγκέφαλο"

Τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει γνωστό πως το AMC ετοιμάζει ακόμη μία spin-off σειρά του “The Walking Dead” που θα κυκλοφόρησε κάποια στιγμή μελλοντικά με την ονομασία “Isle of the Dead”. Αυτό το σόου θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως θα επικεντρώνεται στην Lauren Cohan και τον Jeffrey Dean Morgan, δηλαδή στην Maggie και στoν Negan.

Τώρα, ο Jeffrey Dean Morgan είπε δυο λόγια για τη σειρά μέσα από τα social media του και όπως είπε χαρακτηριστικά “το Isle of the Dead θα σας ανατινάξει τον εγκέφαλο”. Ο διάσημος ηθοποιός θα επιστρέψει στις οθόνες σας μαζί με την Lauren Cohan, σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό με την Αποκάλυψη να λαμβάνει τώρα χώρα στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο μεταποκαλυπτικό Μανχάταν.

Να τι θα πω για το Isle of the Dead. Είμαι τέρμα ενθουσιασμένος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω αυτό το ταξίδι του The Walking Dead ως Negan. Δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιασμένος είμαι που θα συνεργαστώ ξανά με την Lauren Cohan. Διαβάσαμε τη σεζόν, θα σας ξετρελάνει. Επαναλαμβάνω: Θα σας ανατινάξει τον εγκέφαλο!

Ο Eli Jorné είναι ο showrunner, ο σεναριογράφος και ο παραγωγός της σειράς μαζί με τον επικεφαλής του Walking Dead Universe, Scott Gimple.

ο Dan McDermott, πρόεδρος ψυχαγωγίας των AMC Studios και AMC Networks είχε δήλωσει στο παρελθόν τα εξής:

Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για το μεγάλο σύμπαν που χτίζουμε γύρω από το The Walking Dead.

Όχι μόνο θα προστεθεί μια άλλη συναρπαστική σειρά σε αυτό το σύμπαν, αλλά θα επεκτείνει την αφήγησή μας γύρω από δύο αξέχαστους χαρακτήρες που οι fans αγαπούν ή μισούν και μετά αγαπούν…

Μας επιτρέπει επίσης να εξερευνήσουμε μια γωνιά αυτού του σύμπαντος που βρίσκεται στο νησί του Μανχάταν, με τον εμβληματικό του ορίζοντα που αποκτά ένα πολύ διαφορετικό νόημα όταν τον δει κανείς μέσα από την Αποκάλυψη.

Το Isle of the Dead θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2023.