Star Wars: Μάθαμε νωρίτερα την ημερομηνία πρεμιέρας του The Bad Batch Season 2

Διέρρευσε από το ίδιο το Disney Plus
03 Ιουνίου 2022 17:17
Star Wars: Μάθαμε νωρίτερα την ημερομηνία πρεμιέρας του The Bad Batch Season 2

Ετοιμαστείτε για την επιστροφή της Clone Force 99 και του Omega! Μπορεί στο Star Wars Celebration 2022 να είδαμε ένα επικό trailer για τη 2η σεζόν του "Star Wars: The Bad Batch" αλλά δεν μάθαμε πότε ακριβώς θα προβληθεί. 

Τώρα, το ρεπορτάζ του OneTakeNews εντόπισε την ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν του The Bad Batch, η οποία μάλλον διέρρευσε από το ίδιο το Disney+ και την τοποθετεί για τις 28 Σεπτεμβρίου. 

Για όσους δε γνωρίζουν το Disney Plus ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για μια spin-off σειρά του εξαιρετικού και επιτυχημένου "The Clone Wars" που ακολουθεί τις περιπέτειες της Clone Force 99, που απαρτίζεται από μερικούς Clone Troopers με ιδιαίτερες ικανότητες από τους υπόλοιπους. Αταίριαστοι αλλά αποτελεσματικοί όταν το καθήκον τους καλεί, προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν γαλαξία υπό τον ζυγό της Αυτοκρατορίας.

Για την ιστορία η πρώτη σεζόν είχε κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Μαΐου του 2021. Εκτελεστικοί παραγωγοί του Star Wars: The Bad Batch είναι οι Dave Filoni (The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars), Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Brad Rau (Star Wars Rebels, Star Wars Resistance), Jennifer Corbett (Star Wars Resistance, NCIS) και Carrie Beck (The Mandalorian, Star Wars Rebels).