Zombie σκυλιά και πολλά άλλα έχουν οι νέες εικόνες του “Resident Evil” του Netflix

Τον Ιούλιο στις οθόνες σας
02 Ιουνίου 2022 22:25
Zombie σκυλιά και πολλά άλλα έχουν οι νέες εικόνες του “Resident Evil” του Netflix

Το live-action σόου του Resident Evil πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο Netflix και τώρα το EW είχε ένα ειδικό αφιέρωμα στη σειρά. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν αρκετές νέες εικόνες από τη σειρά της streaming υπηρεσίας, που θα δίνουν μία ακόμη γεύση από αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε ένα μήνα από τώρα.

Ο δημιουργός του σόου, Andrew Dabb εξήγησε ότι η σειρά θα διαδραματίζεται σε δύο timelines, στις χρονολογίες 2022 και 2036. Η πλοκή θέλει την Jade και Billie Wesker, τις κόρες του Albert να ζουν στη Νέα Raccoon City, όπου και βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Το 2ο timeline, ωστόσο, λαμβάνει χώρα 16 χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, όπου στην Γη έχουν μείνει μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι, αφού οι περισσότεροι είχαν μολυνθεί με τον T-Virus.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Το cast της σειράς - Επίσημη σύνοψη

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick του John Wick, που υποδύεται τον Albert Wesker, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Το Resident Evil θα κάνει πρεμιέρα με 8 επεισόδια στις 14 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix.