Βίντεο από το ιδιαίτερο “Wednesday” του Tim Burton που θα δείτε στο Netflix

Το φθινόπωρο στις οθόνες σας
02 Ιουνίου 2022 19:11
Βίντεο από το ιδιαίτερο “Wednesday” του Tim Burton που θα δείτε στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο του ολοκαίνουργιου σόου του, “Wednesday”, το οποίο σκηνοθετεί ο Tim Burton και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. Βασισμένο από την χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, το “Wednesday” θα είναι μια εφηβική σειρά με την περιγραφή της να αναφέρει ότι θα εμπεριέχει μπόλικο μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday Addams να είναι μαθήτρια στο Nevermore Academy.

Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες και να αποτρέψει ένα τεράστιο φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία.

Δείτε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί:

Το σόου έρχεται με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega, ενώ αν δεν το γνωρίζετε, η Christina Ricci, η αυθεντική "Wednesday" από την ταινία του 1990 επιστρέφει σε βασικό ρόλο για το σόου, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams και Luis Guzman ως Gomez Addams.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Σύντομα θα δούμε και το πρώτο teaser trailer της σειράς, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.