Μην περιμένετε την 3η σεζόν του The Flight Attendant και η Kaley Cuoco εξηγεί τους λόγους

Αν δείτε τη συνέχεια, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή
01 Ιουνίου 2022 14:38
Μην περιμένετε την 3η σεζόν του The Flight Attendant και η Kaley Cuoco εξηγεί τους λόγους

Η 2η σεζόν του επιτυχημένου “The Flight Attendant” ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο HBO Max και φαίνεται πως η Kaley Cuoco δε θέλει να επιστρέψει στην 3η σεζόν, τουλάχιστον όχι ακόμα. Συγκεκριμένα, σε μία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “People”, η διάσημη ηθοποιός εξέφρασε κάποιο δισταγμό σχετικά με την ιδέα ενός τρίτου μέρους της σειράς.

Η Cuoco δε ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της, αλλά τονίζει ότι αν συμβεί και γυρίσει πίσω στη σειρά, θα πρέπει να γίνει όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Νομίζω, για μένα, αυτή τη στιγμή, το αεροπλάνο έχει προσγειωθεί. Ορισμένα από τα αγαπημένα μου σόου παίρνουν λίγο χρόνο για να επιστρέψουν πίσω και τότε εγώ ενθουσιάζομαι πολύ με τη νέα σεζόν. Θέλω να βεβαιωθώ ότι οι fans είναι ενθουσιασμένοι και έτσι δεν το πιέζουμε πολύ.

Επιπροσθέτως, η ηθοποιός τόνισε πως δε θέλει η σειρά να βιαστεί και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα «την κακή ποιότητα». Η 2η σεζόν των οκτώ επεισοδίων την άφησε να αναρωτιέται και να λέει:

Λοιπόν, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε από εδώ και πέρα; Θα χρειαστεί πολλή σκέψη για να βεβαιωθούν ότι αν γυρίσουμε πίσω, αυτό που θα κάνουμε θα είναι καλύτερο από τις δύο τελευταίες σεζόν.

Η 2η σεζόν του "The Flight Attendant", η οποία ολοκληρώθηκε στις 26 Μαΐου, τελείωσε με μια σχετικά χαρούμενη νότα, με την Cassie να γιορτάζει τον γάμο των φίλων της και την απόφασή τους να ανοίξουν δική τους επιχείρηση.