Star Wars: Που βρίσκεται η σειρά του Lando Calrissian; Ενημέρωση από την επικεφαλής της Lucasfilm

Μια ακόμη πληροφορία που έγινε γνωστή στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2022
30 Μαΐου 2022 23:38
Star Wars: Που βρίσκεται η σειρά του Lando Calrissian; Ενημέρωση από την επικεφαλής της Lucasfilm

Μια από τις Star Wars σειρές υπό ανάπτυξη για την οποία δεν έχουμε ακούσει κανένα νέο από τότε που ανακοινώθηκε και έχουμε δει μόνο ένα λογότυπο, είναι αυτή για τον Lando Calrissian

Δύο χρόνια μετά και στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2022, η Kathleen Kennedy, επικεφαλής της Lucasfilm, ερωτήθηκε για την πορεία του project. Μιλώντας στο Cinemablend, επιβεβαίωσε πως πράγματι ο Donald Glover θα πρωταγωνιστήσει ως "Lando" στην ομώνυμη σειρά του Disney Plus, αλλά το ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμά του έχει κρατήσει πίσω την πορεία του. 

Χαρακτηριστικά η Kennedy είπε: 

Πρέπει να ρωτήσετε τον Donald. Αυτός κρατάει όλα τα χαρτιά πάνω του, αλλά δεν υπάρχει κίνηση. Θα σας το πω ειλικρινά. Δεν είναι όμως από έλλειψη προσπάθειας. Απλώς είναι ένας πολυάσχολος τύπος...έχει και μια άλλη σειρά και νομίζω μια ακόμη και μετά θα έρθει προς το μέρος μας. Οπότε περιμένουμε υπομονετικά. 

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως στο ευρύ κοινό είναι γνωστός ως ο ερμηνευτής και μουσικός "Childish Gambino" και πέραν αυτού, είναι ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της άκρως επιτυχημένης σειράς "Atlanta". Το σενάριο του "Lando" γνωρίζουμε πως έχει αναλάβει ο δημιουργός του "Dear White People", Justin Simeon. 

O Glover υποδύθηκε πρώτη φορά τον νεαρό Lando Calrissian στο Solo: A Star Wars Story του 2018 και παρά την εμπορική αποτυχία της ταινίας, η ερμηνεία του ήταν από τα highlights έχοντας πιάσει το ύφος του Billy Dee Williams, ο οποίος τον υποδύθηκε στην Original τριλογία αλλά και στο Star Wars: The Rise of Skywalker