Η επιστροφή του Star Wars: The Bad Batch έχει πλέον ημερομηνία και νέο trailer!

Καταφθάνει η δεύτερη σεζόν
30 Μαΐου 2022 11:38
Η επιστροφή του Star Wars: The Bad Batch έχει πλέον ημερομηνία και νέο trailer!

Μια από τις τελευταίες ανακοινώσεις του φετινού Star Wars Celebration 2022 αφορούσε την animated σειρά Star Wars: The Bad Batch, την οποία έχουν αγαπήσει οι περισσότεροι fans. Συγκεκριμένα, η Disney ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα επιστρέψει το σόου.

Έτσι, οι λάτρεις του sci-fi σύμπαντος μπορούν να περιμένουν τη δεύτερη σεζόν του Star Wars: The Bad Batch φέτος το φθινόπωρο. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο μας προετοιμάζει για τη δράση και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Φυσικά, το σόου θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του Disney+.

Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για μια spin-off σειρά του εξαιρετικού και επιτυχημένου "The Clone Wars" που ακολουθεί τις περιπέτειες της Clone Force 99, που απαρτίζεται από μερικούς Clone Troopers με ιδιαίτερες ικανότητες από τους υπόλοιπους. Αταίριαστοι αλλά αποτελεσματικοί όταν το καθήκον τους καλεί, προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν γαλαξία υπό τον ζυγό της Αυτοκρατορίας.

Η πρώτη σεζόν είχε κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Μαΐου του 2021.

Εκτελεστικοί παραγωγοί του Star Wars: The Bad Batch είναι οι Dave Filoni (The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars), Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Brad Rau (Star Wars Rebels, Star Wars Resistance), Jennifer Corbett (Star Wars Resistance, NCIS) και Carrie Beck (The Mandalorian, Star Wars Rebels).