Το “Glee” επιστρέφει στις οθόνες σας μέσα από το Disney Plus

Όλες οι σεζόν θα προβάλλονται από τον Ιούνιο
23 Μαΐου 2022 16:34
Το “Glee” επιστρέφει στις οθόνες σας μέσα από το Disney Plus

Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τότε που μάθαμε πως το “Glee” θα σταματήσει από το Netflix και όπως όλα δείχνουν, το μιούζικαλ-σόου είναι πανέτοιμο να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus. Όπως έγινε γνωστό, η σειρά θα ξεκινήσει να «στριμάρει» στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney και στο Hulu από την 1η Ιουνίου.

Η Disney μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους fans μέσα από μία επίσημη δήλωση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Το Glee, το οποίο προβλήθηκε στο Fox για 6 σεζόν και ήταν σε παραγωγή της 20th Century Fox που είναι πλέον μέρος της Disney μετά την εξαγορά της, έρχεται στο Disney Plus. Μετά τη λήξη της συμφωνίας με το Netflix και όπως συνέβη και με άλλες βασικές παραγωγές που πλέον ανήκουν στην Disney, η σειρά Glee θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Disney+ και το Hulu. Το ίδιο συνέβη και με σειρές της Marvel που έπαιζαν στο Netflix και μεταφέρθηκαν πλέον στο Disney Plus, αλλά και με σειρές του FX όπως το American Horror Story, American Crime Story και Pose που «μετακόμισαν» από το Netflix στο Hulu.

Όλα τα επεισόδια του Glee θα ξεκινήσουν από την 1η Ιουνίου.

Δημιουργοί του Glee είναι οι Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan και έκανε πρεμιέρα στο Fox το 2009 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Στο αρχικό του cast περιλαμβάνονται οι Lea Michele, Matthew Morrison, Jane Lynch, Cory Monteith, Naya Rivera,  Amber Riley,  Dianna Argon,  Chris Colfer,  Kevin McHale και Heather Morris. Η σειρά ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2015, κερδίζοντας τέσσερα Emmy και δύο βραβεία GLAAD Media.