To Daredevil στο Disney+ είναι μόνο η αρχή των reboot σειρών της Marvel

Η επιβεβαίωση της νέας σειράς του Matt Murdock στο MCU κρύβει κι άλλες ανακοινώσεις
21 Μαΐου 2022 09:14
To Daredevil στο Disney+ είναι μόνο η αρχή των reboot σειρών της Marvel

Ύστερα από τα ρεπορτάζ που επιβεβαίωσαν και επίσημα τη νέα σειρά του Daredevil στο Disney Plus, φαίνεται πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή για τα reboots των Marvel σειρών που μετακόμισαν από το Netflix. 

Το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter που μετέδωσε πρώτο την είδηση αναφέρει, ωστόσο, ότι το νέο "Daredevil" θα αποτελέσει "την πρώτη από τις Netflix Marvel σειρές που αποκτούν νέα σειρά και θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησαν τα γεγονότα". 

Πρακτικά σημαίνει ότι όταν ανακοινωθούν οι επιστροφές των Jessica Jones, Luke Cage και του Punisher -για του Iron Fist δε βάζουμε το χέρι στη φωτιά- αυτές οι νέες σειρές θα συνεχίζουν τα γεγονότα από εκεί που άφησαν τους χαρακτήρες. Το πώς θα γίνει αυτό στο PG-13 περιβάλλον του Disney Plus δεν είναι ξεκάθαρο, ωστόσο επιβεβαιώνονται όσα ακούγονται για "soft-reboot". 

Θα έχει κάποιο ενδιαφέρον όμως να δούμε πώς οι Kristen Ritter, Mike Colter, Jon Bernthal και Finn Jones θα επιστρέψουν στους ρόλους τους και ποιες αλλαγές θα υποστούν. 

Άλλωστε ο Charlie Cox επανεμφανίστηκε ως Matt Murdock στο Spider-Man: No Way Home, και ο Vincent D'Onofrio επίσης ως Kingpin -αν και κάπως διαφορετικός- στη σειρά "Hawkeye".