Το “The CW” θα παραμείνει στη “μπίζνα” με τους σούπερ ήρωες

Αυτό δήλωσε το αφεντικό του αμερικανικού καναλιού
20 Μαΐου 2022 15:50
Το “The CW” θα παραμείνει στη “μπίζνα” με τους σούπερ ήρωες

Η συγχώνευση του Warner Bros. Discovery δεν έκανε καλό σε όλα τα τμήματα της Warner και αυτό φαίνεται και από το The CW που έκοψε πολλές σειρές και πλέον έχει μείνει με 4 ενεργά “Arrowverse” σόου. Η ακύρωση του Batwoman και του Legends of Tomorrow φαίνεται πως δεν έκανε καλό σε άλλες σειρές όπως το Stargirl ή το The Flash που επιβίωσαν παρ' όλα αυτά από αυτή τη συγχώνευση.

Παρόλο τις αναποδιές, όμως και πριν από τα τελευταία γεγονότα της Warner, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του CW, Mark Pedowitz διαβεβαίωσε τους fans ότι το αμερικανικό δίκτυο θα συνεχίσει να κάνει σόου με υπερήρωες στο μέλλον.

Σύμφωνα με το Variety, ο Pedowitz δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου:

Εμείς παραμένουμε στη “μπίζνα” με τους σούπερ ήρωες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον Greg Berlanti, ο οποίος έχει δημιουργήσει το DC Universe στο The CW.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η 3η σεζόν του Stargirl θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, με τον Flash και το Superman & Lois να επιστρέφουν επίσης, καθώς και με τη νέα σειρά Gotham Knights, το CW θα έχει αρκετό υλικό για τους fans.

Ωστόσο, ο Pedowitz αναφέρθηκε στη σειρά των πρόσφατων ακυρώσεων:

Επομένως, δεν είμαστε τόσο “δυνατοί” όπως παλιά, αλλά είμαστε καλά εδώ που είμαστε. Ξεκινήσαμε με ένα σόου, το Arrow, πριν από 10 χρόνια, προχωρήσαμε και δημιουργήσουμε πολλούς σούπερ ήρωες. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό και σκοπεύουμε να παραμείνουμε σε αυτή την επιχείρηση.

Ανεξάρτητα με όλα αυτά που έγιναν με την Warner, με τις πωλήσεις κλπ, νομίζω ότι έχει συνειδητοποιήσει την αξία του να έχει όλα αυτά τα ακίνητα. Η DC Comics συνειδητοποιεί την αξία αυτών, σε οτιδήποτε αφορά αυτά τα franchises.

Η Nexstar απέκτησε πρόσφατα ένα σημαντικό μερίδιο στο The CW, το οποίο, πέρα από τη συγχώνευση της Warner Brothers Discovery, έθεσε σε κίνδυνο πολλές σειρές του αμερικανικού δικτύου.

Έτσι, παρόλο τις αναποδιές και τις ακυρώσεις, όπως λέει ο Pedowitz, υπάρχει ακόμα αρκετό περιεχόμενο για να περιμένετε.