ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Daredevil επιστρέφει με τον Charlie Cox στο Disney Plus!

Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες του ήρωα της Marvel
19 Μαΐου 2022 23:57
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Daredevil επιστρέφει με τον Charlie Cox στο Disney Plus!

Η εμφάνιση του Matt Murdock στο MCU μέσα από το ντεμπούτο του στο Spider-Man: No Way Home, άνοιξε τις πύλες για περαιτέρω εμφανίσεις. Όπως όλα δείχνουν καθόλου τυχαίο δεν ήταν αυτό γιατί μόλις έγινε γνωστό από το Variety ότι το Daredevil θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus.

Ναι, ο Charlie Cox θα επιστρέψει στο ρόλο του Matt Murdock του MCU με τους Matt Corman και Chris Ord (δημιουργούς της σειράς "Covert Affairs") να είναι φτιάχνουν το σενάριο και να ετοιμάζουν την παραγωγή. Υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό για τη σειρά και αυτό ουσιαστικά φαινόταν μιας και ο Charlie Cox και ο Vincent D'Onofrio εμφανίστηκαν σε πρόσφατα project της Marvel.

Ο Cox υποδύθηκε τον Matt Murdock, στο πρόσφατο Spider-Man: No Way Home, ενώ ο D'Onofrio εμφανίστηκε και πάλι ως Wilson Fisk ή αλλιώς Kingpin, στη σειρά "Hawkeye". Το ρεπορτάζ του Variety αναφέρει ότι και οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν με τη Marvel για το εν λόγω σόου, αλλά δεν έγινε γνωστό αν πρόκειται για τη συνέχεια της σειράς που είδαμε στο Netflix ή για ένα εντελώς καινούργιο σόου, όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα. Ακούγεται πως θα είναι κάτι σαν "soft-reboot".

Για το εάν θα επιστρέψει και το παλιό cast των Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson) και Elodie Young (Elektra) -εκτός του δεδομένου Kingpin του Vincent D'Onofrio μένει να φανεί.

Η νέα σειρά του Daredevil θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.