The Boys: Η 3η σεζόν θα είναι τόσο ακραία που τους είχε τελειώσει το ψεύτικο αίμα

Θα χυθεί αίμα όπως καταλάβατε
18 Μαΐου 2022 21:52
The Boys: Η 3η σεζόν θα είναι τόσο ακραία που τους είχε τελειώσει το ψεύτικο αίμα

Από το πρώτο trailer έδειξε τις άγριες, κάφρικες  και θεότρελες διαθέσεις του η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του The Boys. Μια εκ των κορυφαίων παραγωγών του Amazon Prime Video όμως αντιμετώπισε και αυτή τα δικά της... "παλικαρίσια" προβλήματα ειδικά όσον αφορά τον τομέα των ειδικών εφέ και του μακιγιάζ. 

Βλέπετε ένα σόου όπως το The Boys χρειάζεται τόνους αίματος για να αναπαραστήσει όλα τα αιματοκυλισμένα του πλάνα όταν οι Supes κάνουν του κεφαλιού τους. Ο Karl Urban που υποδύεται τον Butcher μίλησε για την νεά σεζόν στο RadioX και αποκάλυψε ένα άκρως αιματηρό fun fact από τα γυρίσματα: 

Τα πάντα έγιναν περισσότερα και μεγαλύτερα. Ξέρετε, το τμήμα του μακιγιάζ είχε ξεμείνει από ψεύτικο αίμα μέχρι το 3ο επεισόδιο. Στο 3ο από τα 8 συνολικά επεισόδια και δεν είχαν άλλο ψεύτικο αίμα.

Κάπως έτσι θέλει αν δώσει μια ιδέα στους fans του τι θα ακολουθήσει όσον αφορά τν υπέρμετρη και ακραία βίαια του σόου του Eric Kripke, που είναι ωστόσο ένα από τα ατού του το πόσο απολαυστικό και διασκεδαστικό το κάνει να δείχνει. 

Η σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει: 

Μετράμε ένα χρόνο γαλήνης. Ο Homelander είναι υποταγμένος. Ο Butcher δουλεύει για την κυβέρνηση με τον Hughie ως επόπτη του. Και οι δύο όμως τρώγονται για να μετατρέψουν αυτή την ηρεμία σε αιματοκύλισμα. Όταν τα "Παλικάρια" μαθαίνουν για ένα μυστηριώδες αντι-Supe όπλο, τους φέρνουν σε απευθείας σύγκρουση με τους Seven ξεκινώντας έναν πόλεμο και κυνηγώντας τον θρύλο του πρώτου σούπερ ήρωα: τον Soldier Boy. 

Στο cast περιλαμβάνονται επίσης οι:  Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Laurie Holden (Crimson Countess), Blue Hawk (Nick Wechsler), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Giancarlo Esposito

Η 3η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, με τα τρία πρώτα επεισόδια διαθέσιμα και έπειτα θα προβάλλεται ένα επεισόδιο την εβδομάδα.