Το επίσημο trailer για την 3η σεζόν του “For All Mankind” είναι εδώ

Η σειρά της Apple θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες σας
16 Μαΐου 2022 19:17
Το επίσημο trailer για την 3η σεζόν του “For All Mankind” είναι εδώ

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την πολυπόθητη 3η σεζόν του “For All Mankind”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιουνίου. Το σόου του Apple TV Plus θα κάνει ένα “time jump” στο χρόνο και θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’90, όπου οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση αγωνίζονται για να φτάσουν στον Άρη.

Η νέα σεζόν της σειράς θα μεταφέρει τους θεατές σε μία νέα δεκαετία, μεταβαίνοντας στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε έναν αγώνα υψηλών οκτανίων σε ένα νέο πλανητικό σύνορο: τον Άρη. Ο Κόκκινος Πλανήτης γίνεται το νέο μέτωπο στον διαστημικό αγώνα, όχι μόνο για τις ΗΠΑ και για τη Σοβιετική Ένωση, αλλά και ένας απροσδόκητος νέος στόχος για τον οποίο διακυβεύονται πολλά.

Πρωταγωνιστούν: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour, Krys Marshall, Sonya Walger, Cynthy Wu, Casey W. Johnson και Coral Peña. Αξίζει να αναφερθεί ότι η σειρά είναι μια δημιουργία των Ronald D. Moore, Ben Nedivi και Matt Wolpert.

Η 3η σεζόν του For All Mankind θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus στις 10 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.