For All Mankind Season 3: Οι νέες εικόνες μας ταξιδεύουν στον μαγευτικό Άρη

Η σειρά του Apple TV Plus επιστρέφει τον Ιούνιο
15 Μαΐου 2022 16:07
For All Mankind Season 3: Οι νέες εικόνες μας ταξιδεύουν στον μαγευτικό Άρη

Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή του “For All Mankind” με την 3η σεζόν του και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε αρκετές νέες εικόνες για να σας «ψήσει». Μαζί με τις νέες εικόνες, που φέρνει στο φως το EW, οι συν-δημιουργοί του For All Mankind, Matt Wolpert και Ben Nedivi, σχολίασαν πώς η σειρά άρχισε να έχει ανησυχητικές ομοιότητες με την πραγματική ροή της ιστορίας και πώς τα τρέχοντα γεγονότα επηρεάζουν την πλοκή της σειράς.

Η 3η σεζόν κάνει ένα δεύτερο time jump στο χρόνο και προχωράει στη δεκαετία του ’90, όπου οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση αγωνίζονται για να φτάσουν στον Άρη.

Η νέα σεζόν της σειράς θα μεταφέρει τους θεατές σε μία νέα δεκαετία, μεταβαίνοντας στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε έναν αγώνα υψηλών οκτανίων σε ένα νέο πλανητικό σύνορο: τον Άρη. Ο Κόκκινος Πλανήτης γίνεται το νέο μέτωπο στον διαστημικό αγώνα, όχι μόνο για τις ΗΠΑ και για τη Σοβιετική Ένωση, αλλά και ένας απροσδόκητος νέος στόχος για τον οποίο διακυβεύονται πολλά.

Πρωταγωνιστούν: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour, Krys Marshall, Sonya Walger, Cynthy Wu, Casey W. Johnson και Coral Peña. Αξίζει να αναφερθεί ότι η σειρά είναι μια δημιουργία των Ronald D. Moore and Ben Nedivi και Matt Wolpert.

Η 3η σεζόν του For All Mankind θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus στις 10 Ιουνίου.