Το Jack Ryan με τον John Krasinski τελειώνει με την 4η σεζόν - Σκέψεις για spinoff συνέχεια

Η σειρά δράσης του Amazon Prime Video ρίχνει αυλαία
10 Μαΐου 2022 12:25
Το Jack Ryan με τον John Krasinski τελειώνει με την 4η σεζόν - Σκέψεις για spinoff συνέχεια

Η θητεία του John Krasinski στο ρόλο του σκληροτράχηλου "Jack Ryan" και την ομώνυμη σειρά του Amazon Prime Video οδεύει προς το τέλος της. Η σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Tom Clancy θα ολοκληρωθεί με την 4η σεζόν της, όπως μεταδίδει το Deadline. 

Η 3η σεζόν του "Jack Ryan" ακόμη δεν έχει προβληθεί αλλά αναμένεται να γίνει σύντομα, ενώ τα γυρίσματα της 4ης σεζόν λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό. Το ίδιο ρεπορτάζ όμως αποκαλύπτει πως υπάρχουν σχέδια για συνέχεια του franchise με spinoff σειρά. 

Στην 4η σεζόν λέγεται ότι ο Michael Pena -που μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε ποιον παίζει- θα υποδυθεί τον Ding Chavez, έναν γνωστό χαρακτήρα στα βιβλία και γίνονται συζητήσεις για να δοθεί το πράσινο φως στην spinoff σειρά του. Η εισαγωγή του όμως αναμένεται να γίνει προς το φινάλε της 3ης σεζόν, καθώς από την επόμενη θα λάβει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. 

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από την Amazon η ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν του Jack Ryan, αλλά το Deadline αναφέρει ότι λογικά η αυλαία του θα πέσει εντός του 2023. 

Για την ιστορία πριν τον Krasinski τον ρόλο αυτόν είχαν υποδυθεί οι Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck και Chris Pine